GROENISLEUK WAASLAND
ZONDAG 2 JUNI 2019 IN BAZEL
CENTRUM BAZEL Lange Gaanweg PARKVIJVER KASTEEL WISSEKERKE


GROENISLEUK is een dag waarop we actieve linken leggen tussen maatschappelijk verantwoord ondernemen, toerisme, ecologie, groene energie. Het is een dag vol activiteiten voor de bezoekers en een gedroomde mogelijkheid om duurzame produkten of diensten in de kijker te plaatsen of potentiele klanten aan te trekken.
Voorgaande edities weren door de bezoekers erg gesmaakt.
Deze is in samenwerking met Waasland Klimaatland & Gemeente Kruibeke
Alle vernieuwende, groene, duurzame produkten en initiatieven zetten zich die dag in het zonnetje, het publiek kan gratis rondrijden en varen met elektrisch aangedreven voertuigen in alle soorten en maten.Tevens kan er kennisgemaakt worden met groene energie & zijn toepassingen.
.
Zondag 2 juni wordt kasteel Wissekerke in Bazel en de wijde omgeving decor voor GROENISLEUK Waasland, en proeven we meteen van de Polders van Kruibeke.
Bezoekers kunnen die dag gratis kennismaken met aantrekkelijke activiteiten die geen negatieve effecten op onze leefomgeving hebben. Varen met een ecologisch bootje op de kasteelvijver en allerhande voertuigen uitproberen die al dan niet elektrisch worden aangedreven, het ene al avontuurlijker dan het andere…
Het uitgangspunt van GROENISLEUK : Positief Groen denken omzetten in Groen Beleven. Het ontdekken van duurzame en vernieuwende initiatieven die gebruik maken van schone energie.
GROENISLEUK wil bijdragen aan de promotie van duurzame recreatie door het verspreiden en beschikbaar maken van informatie, ideeën en producten die duurzaam zijn. Zo wil deze dag de transitie naar duurzame recreatie stimuleren.
Steeds meer mensen kiezen vanuit een toekomstgerichte levenshouding voor groene energie en milieubewuste producten. Duurzaamheid wordt een voorwaarde voor een leefbare toekomst

 

meer info via kan je hier vinden

Copyright (c) Bazel Verbaast 2020. All rights reserved.